Menu
PŘEDKRMY | STARTERS
DVOJITÝ HOVĚZÍ VÝVAR 75 CZK
s kořenovou zeleninou julienne, masem a nudlemi
BEEF CONSOMMÉ
with root vegetables, meat and noodles
POLÉVKA DENNÍ NABÍDKY 65 CZK
DAILY SOUP
VITELLO TONNATO 195 CZK
plátky telecího masa podávané s tuňákovou majonézou, kapary, lístky polníčku a vaječný žloutek
VITELLO TONNATO
slices of veal topped with tuna mayonnaise, capers, lamb´s leaves and egg yolk
MOZZARELLA DI BUFALA 195 CZK
na listech baby špenátu s cherry rajčátky a citrónovým balsamikem, ozdobené lístky bazalky a rajčatovým pestem, červená cibulka
MOZZARELLA DI BUFALA,
baby spinach leaves with cherry tomatoes and lemon balsamic, garnished with basil leaves and tomato paste, red onion
DOMÁCÍ KACHNÍ PAŠTIKA S METAXOU, 195 CZK
plátky slaniny, obalená v mandlových lupíncích s domácím dýňovým džemem, červenou cibulkou a opečeným česnekovým chlebem
HOMEMADE DUCK PATÉ WITH BRANDY
and bacon slices in almond flakes with homemade pumpkin jam, red onion and toasted garlic bread
GRATINOVANÝ KOZÍ SÝR S MEDEM 185 CZK
a carpaccio z červené řepy s malinovým pyré, variace listových salátů s limetkovým dresingem a segmenty pomeranče
GOAT CHEESE AU GRATIN WITH HONEY,
and beetroot carpaccio with raspberry puree, variation of leafy salads with lime dressing and orange slices
CARPACCIO Z TYGŘÍCH KREVET 225 CZK
gratinované v koriandrovém másle, salátek z mořských řas goma wakame, salátové okurky, sezamem a sweet chilli dresing
TIGER PRAWNS CARPACCIO
gratinated in coriander butter, goma wakame, cucumber and sesame, sweet chilli dressing
NAMÍCHANÝ HOVĚZÍ TATARÁČEK 215 CZK
s cibulovým konfitem a okurčičky cornichons podávaný s topinkami a česnekem
BEEF TARTARE
with onion confit and cornichons served with toasts and garlic
SALÁTY | SALADS
SALÁT NIÇOISE 255 CZK
variace listových salátů se zprudka opečeným tuňákem žlutoploutvým, vejci, červenou cibulkou, pečenými brambůrky, dresing z hrubozrnné hořčice a ančoviček
NIÇOISE SALAD
variations of lettuce with seared yellowfin tuna, eggs, red onions, baked potatoes, dressing of coarse-grained mustard and anchovies
CAESAR SALAD 195 CZK
římské listy, slanina, krutony a grana padano
CAESAR SALAD
romain lettuce, bacon, croutons and grana padano
HLAVNÍ CHODY | MAIN COURSES
SÉPIOVÉ ŠPAGETY S BAZALKOVÝM PESTEM,| VEGETARIÁN 245 CZK
pečená cherry rajčátka, pražené dýňové semínka, pyré z pečených rajčat, parmazánové hoblinky, lístky polníčku
CUTTLEFISH SPAGHETTI WITH BASIL PESTO
roasted cherry tomatoes, roasted pumpkin seeds, roasted tomato puree, parmesan shavings, lamb's leaves
GRILOVANÝ NORSKÝ LOSOS 395CZK
sépiové špagety s bazalkovým pestem a parmezánem, pyré z pečených rajčat, ozdobené polníčkem a výhonky hrášku
GRILLED NORWEGIAN SALMON
cuttlefish spaghetti with basil pesto and parmesan, puree from roasted tomatoes, decorated with lamb's leaves and peas sprouts
ČERVENÉ KUŘECÍ KARI S KOKOSOVÝM MLÉKEM 295 CZK
grilované kuřecí prsa v pikantní kari omáčce s kokosovým mlékem, červenou paprikou, koriandrovým máslem, julienne mrkvičkou, limetkovou kůrou podávané s jasmínovou rýží
RED CHICKEN CURRY WITH COCONUT MILK
grilled chicken breast in spicy curry sauce with coconut milk, red pepper, coriander butter, julienne carrot, lime zest, served with jasmine rice
GRILOVANÁ KOTLETKA Z PŘEŠTICKÉHO PRASÁTKA, 445 CZK
marinovaná s tymiánem a barevným pepřem, podávaná s gratinovanými brambory s parmezánem a omáčkou z letních lanýžů
GRILLED CUTLET OF "PŘEŠTICE" PIGLET,
grilled cutlet marinated with thyme and colored pepper, served with potatoes au granite with parmesan and summer truffle sauce
FILET MIGNON 580 CZK
steak z vyzrálé hovězí svíčkové, grilovanou kukuřicí na přepuštěném másle s petrželkou, batátovými hranolky a estragonovou omáčkou
FILET MIGNON
ripe beef tenderloin with grilled corn on a ghee with parsley, sweet potato chips and tarragon sauce
ROŠTĚNÁ Z MLÉČNÉHO TELÁTKA 435CZK
steak z telecí roštěné se sweet-chilli omáčkou, čerstvé chilli, pečené rozmarýnové brambůrky a bylinkovo-česnekový dip ze zakysané smetany
GRILLED FINE VEAL SIRLOIN
grilled veal steak with sweet-chili sauce, roasted rosemary potatoes and herb-garlic sour cream dip
BRASÍROVANÁ VEPŘOVÁ LÍČKA NA ČERVENÉM VÍNĚ 395 CZK
se stříbrnými cibulkami podávané s bramborovou kaší, glazovanou mrkvičkou v přepuštěném másle, křupavé škvarky, výhonky hrášku a červená cibulka
BRASIRED PORK CHEEKS IN RED WINE
with pickled onions served with mashed potatoes, glazed carrot in Ghee and pork belly cracklings, pea sprouts, red onion
BLACK ANGUS BURGER IDOUBLE BURGER JALAPEÑO 265 / 335 CZK
vyzrálé hovězí maso z Black Angus , v žitné bulce s chedarem, slaninou, rajčátky, bramborovou omáčkou, cibulovou marmeládou a bramborové hranolky, majonéza
BLACK ANGUS BURGERI DOUBLE BURGER JALAPEÑO
beef chuck roll, in a rye bun with cheddar, bacon, tomatoes, potato sauce, onion jam and french fries, mayonnaise,
VEPŘOVÉ ŘÍZEČKY Z KOTLETKY 295 CZK
se smetanovou bramborovou kaší a salátkem s bylinkovým dresingem, ozdobené pažitkou a citronem
CRISPY PORK SCHNITZEL
mashed potatoes and salad with herb dressing, garnished with chives and lemon
DEZERTY | DESSERTS
VANILKOVÉ CRÉME BRULÉE SE SEČUÁNSKÝM PEPŘEM 125 CZK
s křupavým karamelem ozdobený burůvkami a čerstvou mátou
CREAM BRULÉE WITH SECHUEN PEPPER
with crispy caramel garnished with blueberries and fresh mint
ČOKOLÁDOVÝ FONDANT 125 CZK
s omáčkou z malin, vanilkovým krémem ze zakysané smetany a hoblinkami mléčné čokolády
CHOCOLATE FONDANT
with raspberry sauce, vanilla cream of sour cream and milk chocolate shavings
CHEESECAKE 115 CZK
s vanilkovým krémem ze zakysané smetany, přelitý omáčkou z čerstvých malin
CHEESECAKE
with vanilla sour cream and rapsberries sauce
VARIACE ZMRZLIN 110 CZK
s čokoládovou polevou
SELECTION OF ICE CREAMS
with chocolate topping
PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ!
ARCHWAY RESTAURANT TÝM